| FAKULTI EKOLOGI MANUSIA

MAJLIS SAMBUTAN PELAJAR BAHARU SESI 2018/2019 FAKULTI EKOLOGI MANUSIA, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA

Oleh:  Cik Ain Nisrin Adnin

SERDANG, 3 September 2018 - Majlis Sambutan Pelajar Baharu Sesi 2018/2019 telah diadakan di Fakulti Ekologi Manusia bertempat di Dewan Seminar Al-Farabi.

Setakat 3 September 2018, seramai 217 orang pelajar baharu telah mendaftar mengikut program iaitu Bacelor Sains Pembangunan Manusia (BSPM), Bacelor Sains Pembangunan Manusia dengan Pengurusan (BSPMP), Bacelor Sains Pembangunan Manusia dengan Teknologi Maklumat (BSPMTM), Bacelor Pengajian Pengguna (BPG) dan Bacelor Muzik (BM).

Salah satu aturcara majlis adalah sesi memperkenalkan ahli pengurusan fakulti dan pegawai akademik, taklimat Akademik oleh Timbalan Dekan (Akademik, Antarabangsa & HEPA), sesi taklimat program oleh Penyelaras Program, Ikrar oleh Pelajar Baharu dan sesi pendaftaran kursus.

SXDdNAH~