Tahniah Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff Telah Memenangi Pingat Gangsa Dalam Pertandingan Inovasi Pengajaran (PIP2017) Peringkat Kebangsaan | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA
» BERITA » Tahniah Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff telah memenangi pingat gangsa dalam Pertandingan Inovasi Pengajaran (PIP2017) Peringkat Kebangsaan

Fakulti Ekologi Manusia mengucapkan tahniah  dan syabas kepada Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff, Pensyarah Kanan dari Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan kerana telah memenangi pingat gangsa dalam Pertandingan Inovasi Pengajaran (PIP2017) Peringkat Kebangsaan dengan tajuk Memperkasakan Pelajar dengan Teknologi Dalam Kuliah:Aplikasi Padlet dalam Pembelajaran dan Pemudahcaraan (P&P) Kursus Tamadun Islam Tamadun Asia (TITAS & Hubungan Etnik).

Beliau juga menerima Sijil Penghargaan bagi Pengajaran Inovatif dan Pembelajaran Teknologi Pengurusan & Pengorganisasian Tool Web 2.0 Quizlet Live Gamifikasi untuk Pembelajaran dan Pemudahcaraan (P&P).

Pertandingan ini adalah anjuran Pusat Pengajaran Pembelajaran Universiti (UTLC) Universiti Utara Malaysia, Kedah yang telah diadakan pada 25 Julai 2017 lalu.

Tarikh Input: 11/09/2017 | Kemaskini: 11/09/2017 | rozlita

SXEUJAW~